ΨΑΡΡΩΝ 90 & ΧΟΡΜΟΒΙΤΟΥ 207, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. 210 4624719
ΚΙΝ. 693 2111616

Τρόπος Αγορών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.
Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. η της EUROBANK που θα σας πούμε τηλεφωνικά και κατόπιν να μας αποστείλετε το καταθετήριο με FAX στο 2104624719 η στο email – epiplastratos@gmail.com –
2) Πληρωμή στο κατάστημα
Μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα μας ΨΑΡΡΩΝ 90 ΠΕΙΡΑΙΑΣ να πληρώσετε με μετρητά η με την πιστωτική σας κάρτα και να παραλάβετε το προϊόν που έχετε παραγείλει.
3) Πληρωμή με άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα, στο κατάστημα.

Για τα προϊόντα με την ένδειξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ», η τιμή είναι της απολύτου μετρητής και δεν μπορεί να γίνει άλλη έκπτωση ή να πωληθεί με διακανονισμό ή με διατακτικές από συνεταιρισμούς.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Για αποστολές εκτός Αθηνών τα προϊόντα αποστέλλονται ασυναρμολόγητα στην συσκευασία για λόγους ασφαλείας κατά την μεταφορά. Για αποστολές εντός Αθηνών και Πειραιά και των γύρο δήμων, για τις παπουτσοθήκες τις συρταριέρες τα έπιπλα τηλεόρασης τις καρέκλες και τα τραπέζια μπορούμε να τα παραδόσουμε συναρμολογημένα ΔΩΡΕΑΝ. Εξερούνται και χρεώνεται η συναρμολόγηση κατόπιν συμφωνίας εφ όσον τα προϊόντα επωλήθησαν με προσφορά τιμών (έκπτωση).

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (αποστολής)

Η μεταφορά εντός των ορίων της Αθήνας του Πειραιά και των προαστίων αποστέλλουμε και παραδίδουμε τα προϊόντα, με δικα μας μεταφορικά μέσα ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ (κατόπιν συμφωνίας ανάλογα την απόσταση) επί του πεζοδρομίου της πολυκατοικίας ή της μονοκατοικίας. Τα παραπάνω είδη παραδίδονται στον χώρο σας κατόπιν συμφωνίας με το κατάστημα και υπάρχει χρέωση γερανού αν η παράδοση είναι σε όροφο. Στις πόλεις εκτός Αθηνών αφού προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση και συνενόηση μεταξύ του τμήματος πωλήσεων του καταστήματος με τον πελάτη τα εμπορεύματα αποσέλλονται με πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος και την ευθύνη της μεταφοράς αναλαμβάνει και θα πληρώσει ο αγοραστής παραλήπτης κατά την παραλαβή από το πρακτορείο μεταφορών.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε ημερομηνία κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη αγοραστή και με τηλεφωνική ενημέρωση.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ
1) Επισκεφτείτε το κατάστημα μας και θα έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να δείτε τα προϊόντα μας, να βρείτε ιδέες και να μας ρωτήσετε για να σας λύσουμε κάθε απορία για να διακοσμήσετε τον δικό σας χώρο όπως εσείς θέλετε.
2) Κάνετε τις αγορές σας από το σπίτι σας ηλεκτρονικά στο www.epiplastratos.gr και επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2104624719 ή στο κινητό 6932111616.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1) Όταν δίνετε την παραγγελία σας , ελέγξετε αν είναι γραμμένα όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος που διαλέξατε (μέγεθος, χρώμα και τιμή). Τα έπιπλα κατασκευάζονται κατά παραγγελία για αυτό δεν γίνετε να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά τους αργότερα.
2) Είναι ευθύνη σας να ελέγξετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους αν είναι όπως στην παραγγελία. Προϊόντα που κατά την παραλαβή τους διαπιστώσετε ότι είναι ελαττωματικό πρέπει να επιστραφεί άμεσα μέσα στην αρχική του συσκευασία. Λυπούμαστε δεν μπορούν να γίνουν επιστροφές σε έπιπλα που χρησιμοποιήθηκαν.
3) Η εξόφληση των εμπορευμάτων γίνετε στο κατάστημα, όπου δεχόμαστε όλες τις κάρτες και έχουμε προγράμματα με ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. ή σε επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( GR 840110194000001940237608 ). ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΡΑΤΟΣ Ι.Κ.Ε. πριν από την ημερομηνία παράδοσης.
4) Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη και χρέωση του αγοραστή, με μεταφορικό μέσο της επιχείρησης. Το κόστος μεταφοράς είναι το δυνατόν μικρότερο και οι μεταφορείς μας είναι ειδικευμένοι.
Η μεταφορά μεμονωμένων εμπορευμάτων (1 στρώμα, 1 πολυθρόνα), κοστίζει 10 euro, για παράδοση στο πεζοδρόμιο και επιπλέον 10 euro για παράδοση εντός της οικίας.
Για μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων και για βαριά αντικείμενα το κόστος είναι (κατόπιν συμφωνίας με το κατάστημα) για παράδοση επί του πεζοδρομίου της πολυκατοικίας ή της μονοκατοικίας σας. Προϋπόθεση για κάθε παράδοση είναι η δυνατότητα πρόσβασης του αυτοκινήτου.
Όταν η παράδοση είναι εντός της οικίας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για κάθε δυσκολία πρόσβασης,(στενό κλιμακοστάσιο, μικρές πόρτες) ή στην κατασκευή του σπιτιού (στριφτές σκάλες), που θα δυσκολέψουν την μεταφορά.
Χρέωση γερανού/αναβατορίου κατόπιν συνεννοήσεως.
Παράδοση σε πρακτορεία κοστίζει 10 euro.
Αν για κάποιο λόγο έχετε αντίρρηση μπορούν να παραδοθούν σε μεταφορέα της αρεσκείας σας ή να τα παραλάβετε οι ίδιοι με δικό σας μεταφορικό μέσον.